»مدير آستان امامزاده طاهر (ع) كرج روز يكشنبه با تاييد تخريب سنگ مزار احمد شاملو شاعر معاصر ، تنها هدف اين اقدام را غرض ورزي تخريبكنندگان عنوان كرد.
" امير شمشادي " گفت : حدود دو هفته پيش ، خانواده مرحوم شاملو را در جريان ترك برداشتن سنگ مزار آن مرحوم گذاشتم تا براي ترميمش اقدام كنند اما فرداي آن روز باكمال تعجب ديدم ازسنگ مزار خبري نيست و آن را تكه تكه كردهاند.
وي به ايرنا گفت :ترك خوردن سنگ قبرها براثر سرما و گرما و نيز رفت و آمدهاي مكرر طبيعي به نظر ميرسد اما كندن و تخريب يك سنگ قبر در ساعتهاي نيمه شب كاري است كه فقط از دست آدمهاي مغرض برميآيد.
مدير آستان امامزاده طاهر(ع) گفت:تاكنون پيكر حدود چهل هنرمند در رشتههاي مختلف در محوطه اين امامزاده دفن شده است و اين اولين باري است كه چنين اتفاقي رخ ميدهد.
شمشادي ، از هواداران شاملو و بخصوص رسانههاي جمعي خواست از بزرگنمايي اين حادثه پرهيز كنند ، چه بسا به گفته او شايد تخريبكنندگان همين هدف را دنبال ميكنند كه با اين سنگ بيارزش خوراك تبليغاتي درست كنند.
فرزند ارشد احمد شاملو گفت كه سنگ مزار پدرش تاكنون دست كم سه بار تخريب شده و به نظر ميرسد اين اقدام به هيچ وجه جنبه سياسي ندارد و فقط عدهاي ميخواهند با اينگونه رفتارهاي غيراخلاقي و ايجاد سر و صدا براي دولت و نظام ، گرفتاري ايجاد كنند.
سياوش شاملو از اين عده نامي به ميان نياورد اما گفت كه جايگاه شاملو به عنوان يكي از مفاخر شعر و ادبيات دوران معاصر محفوظ است و اينگونه رفتارها نميتواند خدشهاي به آن وارد كند.
فرزند ارشد شاملو تصريح كرد:اكنون قصد گذاشتن سنگ قبر برروي مزار پدرش را ندارد هرچند كه اميدوار است در سالگرد مرگ او يعني دوم مرداد ماه امسال سنگ جديدي بر روي مزار او نصب كند.
سنگ قبر تخريب شده شاملو از نوع گرانيت سياه رنگ بود و حدود ۵۰سانتيمتر طول و عرض داشت و فقط امضاي اين شاعر برروي آن حك شده بود.
سياوش شاملو گفت:بعداز اطلاع از تخريب سنگ مزار پدرم ، قسمتي كه امضاي مرحوم احمد شاملو بر روي آن حك شده بود را يافته و به خانه بردهام.
شاملو به گفته فرزند ارشدش در سال ۱۳۰۴خورشيدي در محله صفي عليشاه تهران به دنيا آمد اما به خاطر انتقال خانواده به استان گيلان شناسنامه شاملو در رشت صادر شد.
از او سه فرزند پسر و يك دختر باقي مانده است كه به جز سياوش بقيه در خارج از كشور زندگي ميكنند.
|