»به دنبال انتخاب دكتر احمدينژاد به عنوان رئيس جمهور در تابستان سال 84 و در زمان انجام رايزني با نمايندگان مجلس شوراي اسلامي براي معرفي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، دكتر سليماني كمترين شانس را براي بر عهده گرفتن مسؤوليت اين وزارت داشت و در آن زمان رايزني اطرافيان دكتر احمدينژاد سهم به سزايي براي متقاعد نمودن رئيس جمهور براي معرفي سليماني به مجلس داشت.
وبلاگ بسيجيان بيداردراین خصوص مینویسد:استاندار فعلي تهران كه از نزديكترين افراد به رئيس جمهور است از حاميان اصلي دكتر سليماني در آن زمان بود كه حمايتهايش از اين وزير دولت نهم و اين وزارت حساس و پر درآمد همچنان ادامه دارد.
مخالفت با خويشاوندسالاري از شعارهاي اصلي دولت نهم بود كه عملا در مواردي اين مورد رعايت نشد از جمله سهم خويشاوندان استاندار تهران (خسرو دانشجو) در وزارت دكتر سليماني است.
استاندار تهران تني چند از خويشاوندان خود را در حساسترين مناسب وزارت ارتباطات كه دومين وزارت پردرآمد دولت است قرار داد.
روابط عمومي اين وزارت در اختيار برادر همسر وي و روابط عمومي پولساز ترين شركت اين وزارت يعني شركت ارتباطات سيار نيز در اختيار پسر عمه وي قرار گرفت.
جالب آنكه قراردادهاي متعدد تبليغاتي چند صد ميليوني برادر همسر وي درروابط عمومي وزارت تعجب همگان را برانگيخته است و پسرعمه وي نيز به دليل مسالهدار بودن امكان انتصاب به سمت مديركلي شركت ارتباطات سيار را ندارد و حدود 20 ماه است كه همچنان سرپرست روابط عمومي مانده است.
|